Clienți

Clienții RGQ Consulting

Facem mai mult decât ni se cere pentru clienții noștri și am avut șansa să lucrăm cu niște oameni extraordinari, din industrii diferite din toată România și din lume.

Indiferent că este vorba de o companie startup sau una cu un real prestigiu, mereu am încercat să ne dedicăm 100%.

Testimoniale

Programul Lean este benefic atât firmelor mari din punct de vedere numeric cât și firmelor cu un personal numeric redus, deoarece indiferent cât de multă experiență am acumulat, orientarea spre succes implică deseori numeroase piedici.

Implementarea programului Lean în cadrul firmei noastre pană în momentul actual a adus numeroase beneficii, tuturor departamentelor implicate în acest proiect.

De ce? Pentru că de la “mic la mare”,  fiecare membru component al departamentelor a înțeles importanța unei bune organizări a timpului și spațiului de muncă. Ce se urmărește de fapt, statutul departamentelor înainte, în timpul și după acest program.

Putem spune că unul dintre departamentele care a trecut prin acest “proces” a fost cel de ansamblare mobilier, department care folosește numeroase ustensile, care preponderant sunt accesorii mici. Ce s-a urmărit aici a fost o bună organizare a meselor de lucru pe care să nu existe mai mult de 3 elemente cât și existența unui plan bine întocmit al  ansamblării produsul/lor pentru ca rezultatul să fie unul bun.

Nu în ultimul rând accesoriile mici au fost divizate în mai multe cutiuțe fixate sub fiecare masă, pentru a nu pierde timp în momentul în care munca începe efectiv, iar acestea nu sunt la îndemână.

Aceste lucruri au ajutat foarte mult acest department cât și directorul de producție care coordonează activitatea mult mai ușor iar rezultatele sunt prompte și bune.

Programul nu se oprește aici, pe viitor acesta se va adresa și departamentelor administrativ, contabilitate, marketing, proiectare, ș.a.

Astfel, impresia pe care acest program a lasat-o în cadrul firmei noastre până la ora actuală este una pozitivă cu viziuni de viitor ce implică costuri reduse, timp mai scurt de execuție cât și organizarea eficientă a personalului în activitatea prestată.

Zigman Mobilier

Am lucrat cu Ramona Gombos pentru organizarea și optimizarea proceselor unui departament din cadrul firmei noastre. Recomand cu încredere, este o profesionista f buna, organizata, cu multă răbdare și pune pasiune in ceea ce face!

ACR Contafisc