Politica de confidențialitate

Pentru utilizarea site-ului RGQ Consulting, și anume https://rgqconsulting.rohttps://rgqconsulting.com ,  este necesar să citești și să accepți aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că ești de acord cu aceste reguli.

RGQ Consulting poate deține informații despre tine, pe care ni le-ai oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele tău, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosești serviciile și produsele noastre (de exemplu: tipul, data, perioada în care ai fost la un curs, cât de mult ai investit în produsele și serviciile noastre și informații ce rezultă în urma vizitării site-urilor noastre), și orice alt fel de informație în legătură cu modul în care utilizezi produsele și serviciile noastre (Informație).

 1. În ce fel poate utiliza RGQ Consulting aceste informaţii personale?

Informațiile despre tine pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor RGQ Consulting, cum ar fi:

 1. procesarea comenzilor sau cererilor tale;
 2. efectuarea verificării sumelor plătite (în afara cazului în care există o întelegere prealabilă în acest sens);
 3. oferirea de produse și/sau servicii către tine;
 4. facturare;
 5. soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către tine;
 6. realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor RGQ Consulting;
 7. contactarea ta (inclusiv prin poștă, email, fax, mesaje text sau telefon) în legătură cu oferte de produse și servicii ale RGQ Consulting sau în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru tine (în afara de cazul în care ai facut o cerere scrisă să nu fii contactat în acest sens);
 8. înregistrarea informatiilor despre tine în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le ai în legătură cu programele de recompensare a clienților și alte programe similare.

2. Distribuirea informaţiilor despre tine

1. RGQ Consulting are dreptul să distribuie aceste informații despre tine către partenerii săi, care pot folosi informația în aceleași scopuri ca și RGQ Consulting.

 1. RGQ Consulting are de asemenea dreptul de a transfera informații despre tine către terți în următoarele cazuri:

2.1. acelora care oferă companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi partenerii (Organisme de Certificare, Consultanți, etc.) sau furnizorii noștri;

2.2. dacă altcineva îți plătește factura, ca de exemplu angajatorul tău, acelei persoane;

2.3. terțelor părți atent selectionate, despre care considerăm că oferă produse ori servicii ce te-ar putea interesa.

 1. Transfer de informaţii în afara României

Dacă vrei să folosești produsele și serviciile noastre în străinătate, informațiile despre tine pot fi transferate în acea țară. Te avertizăm că protecția datelor prin legi ale altor țări decat România ar putea fi mai puțin cuprinzătoare decât legislația acestei țări.

 1. Drepturile conferite de Legea 677/2001

Persoanele vizate beneficiază de drepturile conferite de Legea 677/2001 (inclusiv dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor și de opoziție). Drepturile persoanelor vizate se exercită prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la sediul RGQ Consulting cu sediul in Cluj Napoca, Strada Remeniyk Sandor, Nr. 4D2, persoana de contact Gombos Ramona, tel. 0751036921.